Airtècnics

Airtècnics va ser fundada l´any 1986 i des del 1993 està plenament integrada en el Grup Rosenberg, una organització dedicada al disseny, fabricació i distribució d´equips i components de ventilació i tractament d´aire amb plantes de fabricació, filials i distribuïdors en més de 50 països.
Airtècnics - Rosenberg
La nostra planta de producció està situada a Castellar del Vallès, Barcelona, on fabriquem cortines d´aire, unitats de tractament d´aire, caixes de ventilació, filtres d´aire, ventiladors axials i centrífugs així com altres equips especials i OEM.

A part de la nostra producció, Airtècnics distribueix una àmplia gamma de productes HVAC, majoritàriament produïts per companyies del nostre grup Rosenberg, oferint productes seleccionats seguint exclusivament criteris d´alta qualitat.
Estem orgullosos del nostre equip format per enginyers, dissenyadors, tècnics especialitzats i professionals qualificats preparats per a qualsevol pregunta sobre el seu disseny del sistema de climatització, instal•lació o servei de manteniment.

Fidels al compromís amb els nostres clients, els productes d´Airtècnics han estat seleccionats seguint només i exclusivament criteris i estàndards d´alta qualitat.
Applus - Certificate
El convidem a visitar la nostra fàbrica i sala d´exposició on podrà comprovar personalment la qualitat del nostre procés de producció i mostres de molts dels nostres productes.

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E