• 2012.11 Airtècnics, també especialista en cortines d´aire per a aeroports

 • 2012.11 Airtècnics, també especialista en cortines d´aire per a aeroportsEls aeroports requereixen una àmplia gamma de cortines d´aire específiques i d´alta qualitat
   

  Els aeroports compten amb múltiples tipus de portes i cadascuna necessita una cortina d´aire amb unes característiques concretes.
   

  En aeroports com el de Heathrow a Londres, Mulhouse a Suïssa, Vladivostok a Rússia o Lviv en Ucraïna entre uns altres, s´han instal·lat cortines d´aire elèctriques Optima en els “fingers” per evitar pèrdues de calefacció a l´edifici durant els embarquis i desembarquis dels passatgers.
   
  En canvi, per a portes d´embarcament i desembarcament a peu de pista, de majors dimensions i condicions més adverses, s´instal·len cortines d´aire de la gamma SMG més potents (alta pressió). Per exemple, en aeroports com el Prat a Barcelona, Jorge Newbery a Argentina o el de Girona a Catalunya entre d’altres, s´han instal·lat cortines d´aire Windbox SMG.

  Per a les petites obertures de les cintes transportadores, les cortines d´aire Minibel són ideals.

  Arquitectes i dissenyadors disposen d´una gamma de cortines d´aire decoratives amb infinitat de possibilitats amb les cortines d´aire de disseny Zen, Rund, Dam i Deco. A més es poden personalitzar per integrar-les amb l´entorn de l´aeroport i fins i tot servir com a panells indicadors.

  Fins i tot les portes rotatives també disposen d´un model específic, la cortina d´aire Rotowind, fabricada a mesura adaptable a qualsevol porta giratòria.

  A grans portes, grans solucions: la cortina XL s´utilitza en les portes dels hangars gràcies a la seva enorme potència i abast. En els hangars de l´aeroport de Brunei hi ha instal·lades cortines d´aire Windbox XL trifàsiques.

  Quan hi ha problemes d´insectes es poden utilitzar cortines d´aire Kool. Aquestes també són molt utilitzades en països càlids on no es precisa calefacció.

  En general, per la seva gran envergadura els aeroports requereixen tot tipus de cortines d´aire. Des de petites cortines d´aire per a les obertures de les cintes transportadores de maletes fins a grans unitats de gran potència i grandària per a les enormes portes dels hangars.

  Gràcies a l’experiència, àmplia gamma i alta qualitat de les seves cortines d´aire, Airtècnics és un valuós especialista i un dels principals proveïdors de cortines d´aire per a portes en aeroports.

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E