• 2013.09 Casos d´èxit

 • 2013.09 Casos d´èxitCom comentàvem a  l´anterior article, les cortines d´aire són realment molt importants per a les empreses que tenen problemes d´insectes i de plagues.
  Des de Airtècnics us presentem diferents casos d´èxit:
   
   
   
  Empresa: PANIFICACIÓN INDUSTRIAL DE AGÜIMES S.L.O.
  Fàbrica del Grup Bimbo, produeix pa de motlle i brioixeria.
   
  Cas: La zona de producció d´aquesta fàbrica era un focus d´atracció per a mosques i mosquits, a part de ser molests, eren un greu problema per a l´empresa ja que en ser una empresa d´alimentació podien transmetre qualsevol tipus de bactèries als aliments i això els podia ocasionar pèrdues econòmiques o fins i tot provocar-los el tancament de la fàbrica per incomplir les normes d´higiene i salut.
   
  Solució: Es van col•locar cortines d´aire en totes les entrades de la zona de producció, d´aquesta manera es va evitar l´entrada dels insectes voladors. (Es van instal•lar un total de 2 cortines d´aire industrials B2000A i 2 cortines d´aire Kool models KG 1000A i KG 1500).
   
   
   
  Empresa: POLIBERT – POLIMERS ROBERT
  Fabricadors i majoristes de productes de plàstics a Caldes de Montbui. (Barcelona).
   
  Cas: El seu problema era que durant el procés de fabricació, s´adherien un insectes, a les bobines de film de plàstic retràctil per a envasament.
   
  Solució: Es va utilitzar una unitat de ventilació Airbox 200-HRZ 800 de 55000 m3/h per pressuritzar tota l´àrea de fabricació.
   
   
   
  Empresa: APISOL SA
  Empresa Valenciana pionera en la manipulació de cera i l´explotació apícola. Els seus principals productes són: la gelea reial, el pol•len d´abella, la mel i les melmelades.
   
  Cas: En tractar-se d´una empresa apicultora era freqüent trobar abelles durant el procés de producció causant molèsties als empleats i posant en perill la salut i la higiene de la seva producció.
   
  Solució: Es va instal•lar una cortina d´aire industrial del model B2000A a la porta de separació entre el magatzem i la línia de producció, d´aquesta forma es va evitar en gran manera l´entrada d´abelles.
   
   
   
  Empresa: DOLÇOS OLMEDO
  Companyia d´Estepa (Sevilla) es dedica a la producció dels famosos polvorons “La muralla”, de “mantecados” i de “roscos”.
   
  Cas Al ser una empresa d´aliments i a causa de les altes temperatures que hi ha a la zona provoca que una gran quantitat de mosques de la zona penetrin en les seves instal•lacions.
   
  Solució Es van protegir totes les portes de les seves instal•lacions amb cortines d´aire a més també es van adoptar altres mesures complementàries. Gràcies a les cortines d´aire es va guanyar comoditat i es va evitar l´entrada de mosques en gran manera. En aquest projecte es van instal•lar:
   
  - 1 cortina d´aire RG1000A
  - 1 cortina d´aire L1500A
  - 1 cortina d´aire L1000A
  - 2 cortines d´aire industrials B2500A
  - 2 cortines d´aire L2000A
  - 3 cortines d´aire L3000A

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E