• 2013.12 Botigues MANGO amb cortines d'aire Airtècnics

 • 2013.12 Botigues MANGO amb cortines d%92aire AirtècnicsTenir les portes obertes de les botigues és una de les tècniques més utilitzades per les botigues per atraure als seus clients, d’aquesta manera aconsegueixen que aquests puguin veure l’interior de la botiga eliminant la barrera psicològica de la porta.
   
  Mango utilitza també aquesta tècnica per captar als seus clients, l’amplada de la porta de les seves botigues ocupa tota la façana, d’aquesta manera els seus clients veuen les botigues sense portes i no tenen cap barrera mental que els impedeixi entrar-hi.
   
  Com aconsegueixen mantenir la bona temperatura al interior de la botiga?
   
  La solució és utilitzar cortines d’aire. Les cortines d’aire Airtècnics, creen una barrera invisible la qual permet separar eficaçment l’ambient de l’interior amb el de l’exterior. Redueixen les pèrdues d’energia a través de la porta, fins a un 80% el temps que incrementen el confort de clients i treballadors.
   
  Les cortines d’aire Airtècnics contribueixen en crear un clima confortable a les entrades i al interior, protegeixen del fred i  de la calor, repelen els insectes i eviten l’entrada de pols, fums i contaminació.
   
  Mango no ho va dubtar per la seva nova botiga de la Maquinista i va instal•lar cortines d’aire Airtècnics.
   
  Airtècnics hi va instal•lar fins a 9 cortines d’aire Windbox DX empotrables en línia i les van integrar en el falsos sostres. Era imprescindible la col•locació de les cortines d’aire en els falsos sostres ja que per Mango mantenir l’estètica del local és fonamental. 
   
  Les cortines d’aire DX de Airtècnics tenen una eficiència de gairebé 1 a 4  degut al elevat COP de la bomba de calor, gracies a això s’aconsegueix un estalvi energètic de fins un 70% tan en consum com en emissions de CO2.

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E