• 2014.03 Portes giratòries amb cortines d´aire

 • 2014.03 Portes giratòries amb cortines d´aireQuan l´entrada dels edificis té condicions adverses com per exemple molta diferència de temperatura, molta diferència de pressió o bé un fort vent, una de les solucions més habituals és el disseny de portes giratòries que s´integrin amb tot l´entorn.

  Si es fa una instal•lació d´una cortina d´aire s´eviten perdudes d´energia a causa de les portes rotatives i l´ambient es manté saludable i higiènic.

  Perquè les cortines d´aire encaixin perfectament amb la curvatura de les portes rotatives Airtècnics ha dissenyat les cortines d´aire ROTOWIND

  ROTOWIND són cortines d´aire fetes a mesura, per aquest motiu cadascuna és única.
   
  El seu muntatge es realitza discretament damunt de la porta giratòria i habitualment van pintades amb el mateix color que la porta rotativa amb la finalitat de que quedi la cortina d´aire totalment integrada amb tot l´edifici, a més a més comentar, que hi ha dues configuracions possibles de muntatge.
   
  Les cortines d´aire decoratives són una altra de les alternatives, s´instal•len en posició vertical a un o tots dos extrems de l´obertura de la porta.
   
  Aquesta solució s´integra perfectament amb l´entorn a més a més el seu ús també pot ser el de protegir les portes laterals que acostumen a acompanyar les portes rotatives.

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E