• 2014.10 El disseny de les instal%95lacions és important

 • 2014.10 El disseny de les instal%95lacions és importantEl disseny d´interiors i l´arquitectura cada vegada estan més integrats a la tendència global de la integració total de tots els elements d´un projecte.
   
  L´acurada elecció de la ubicació, el mobiliari, la decoració o els revestiments, són molt importants per al disseny d´interiors, l´arquitectura i la recerca dels elements del projecte.
   
  D´altra banda moltes instal•lacions encara no segueixen aquesta estètica i fa que no haver cuidat el detall desentoni completament el lloc perquè degrada els altres elements.
   
  Podem veure-ho reflectit en el cas de les instal•lacions de cortines d´aire, per exemple a qualsevol centre comercial, si observem veurem que hi ha botigues que inverteixen molt en decoració però no tenen en compte que les cortines d´aire estàndard no encaixen amb aquesta.
   
  Un altre exemple són les botigues que tenen acabats de color negre o bé estan revestides de fusta y les cortines d’aire que tenen són de color blanc. Això ens transmet una falta de cura i estètica en les instal•lacions.
   
  Perquè les instal•lacions de les cortines d´aire aconsegueixin integrar-se completament amb l´entorn, Airtècnics permet personalitzar-les amb logotips, senyalitzacions, acabats, grafismes, colors, retro il•luminació…
   
  equip d’Airtècnics està altament qualificat i posseeix una gran experiència per poder-te ajudar a seleccionar la cortina d´aire adequada per a tu.

Gamma Cortines d´Aire

Pinterest Google Facebook Twitter YouTube Flickr LinkedIn
Air Curtains

Airtècnics - Motors i ventiladors S.L.
C/ Conca de Barberà, 6 · Pol. la Bruguera · 08211 · Castellar de Vallès (Barcelona)
Tel.: +34 93 715 99 88 · Fax: +34 93 715 99 89
e-mail: · web: www.airtecnics.com
GPS: 41º36´01.82´´ N 2º05´15.40´´ E